söndag 16 december
Spel: Grip

Spel: Grip

14 november, 2018

dejtingsidor mötesplatsen inloggning gratis dejting telefon modelleri Artikel. Det futuristiska racingspelet Grip frossar i furiös, fartfylld fordonsaction.

erfarenhet av nätdejting exempel För nästan 20 år sedan släpptes Rollcage, ett racingspel där man kunde köra sina snabba och beväpnade bilar även på väggar och tak. Nu har spelet fått en ”andlig uppföljare” i Grip, och konceptet är detsamma. Man kör ett slags futuristiska fordon, toksnabbt, på fantasifulla banor och tävlar om att komma i mål före sina motståndare. Det hela påminner på sätt och vis om kartingspelsgenren där spelen ska vara lätta att komma in i, loppen ofta är kaosiga och det finns vapen och powerups samt flerspelarläge på delad skärm. Här bara snabbare och fränare.
Miljöer, bilar och effekter ser alla bra ut i Grip, och fartkänslan är superb. Förutom en mängd lopp att arbeta sig igenom finns till exempel arenamatcher och något som kallas carkour. Det mesta kan spelas tillsammans med andra lokalt eller online.
Det höga tempot, vapnen, den roterande kameran och att det alltid händer saker på skärmen gör spelet rörigt, eller ska man säga frenetiskt, men detta får man väl säga är en del av paketet. Ibland kan det dock vara otydligt var man ska köra och på somliga banor finns det lite väl många hinder, och fastnar man kan kameran börja trilskas. Även om detta är ett problem ibland är spelet till största delen spelet lyckat.
Om jag skulle beskriva Grip med ett ord skulle det vara ”coolt”. I alla är för någon som, som jag, mentalt stadigt är tolv år gammal. Grafiken är cool, konceptet är coolt, bilarna är coola. Ett häftigt spel som gör det mesta rätt.

populär dejtingsida PETER ÖBERG

Läs mer