söndag 16 december
Mer än en bil

Mer än en bil

14 november, 2018

dejtingsida happy pancake login nätdejting akademiker wiki Artikel. Ett bilmärke är inte alltid bara ett bilmärke. Vi kollar in oväntade och exklusiva prylar som bär biltillverkares namn. Vad sägs om till exempel en barnvagn eller en lyxig yacht?

dejtingsida för funktionshindrade barn Det som är namnet på ett bilmärke återfinns inte alltid bara på bilar. BMW och Honda gör motorcyklar, Mercedez-Benz och Volvo tillverkar bussar och lastbilar, Mitsubishi gör värmepumpar förutom bilar, och Lamborghini började en gång som ett traktorföretag.
Idag är det vanligt med allehanda kringprodukter, tillbehör och livsstilsprylar från, till exempel, biltillverkare. Vill man ha solglasögon, väskor eller en nalle från ens favoritbilmärke är sannolikheten stor att det går att hitta. Många bilmärken har till och med egna klädkollektioner.
Samarbeten mellan varumärken är vanliga inom många branscher, men även mellan branscher. På engelska kallas detta co-branding. Chokladkakan Plopp med smak av Gott & blandat är ett exempel från godisvärlden, och Mercedez-Benz barnvagn från när bil- och barnvagnsbranscherna gör gemensam sak.
Bil & Bostad presenterar här några exempel på exklusiva prylar och kanske oväntade samarbeten.

dejtingsidor kk förhållande Lexus LY 650

date outfit guys love Att tillverka vad man kallar ”enastående bilar” är vad Lexus gjort sedan företaget grundades 1989. Men man är inte främmande för samarbeten och har arbetat tillsammans med exklusiva leverantörer inom en mängd branscher. Om man bara hör modellbeteckningen, LY 650, skulle man kunna tro att detta nya fordon skulle vara ännu en bil, men så är inte fallet. LY 650 är en yacht som har tagits fram i samarbete med amerikanska Marquis-Larson Boat Group och som ska börja säljas nästa år. Yachten är 65 fot lång med linjer inspirerade av Lexus bilar.

romantisk dejt göteborg Ferrari SF01 Limited Edition Giallo Modena

skapa dejtingsida gratis Det är faktiskt inte ovanligt med bilföretag som också gör cyklar. Ett exempel är italienska Ferrari som samarbetar med det lika italienska cykelföretaget Bianchi. Just denna cykelmodell i Ferrari-gult tillverkas endast i begränsad upplaga och ett exemplar går på närmare 200 000 kr. Ramen väger endast 780 gram och däcken är en cykelvariant av Pirellis Formel 1-däck.

nätdejting mail jobbansökan Mercedez-Benz Avantgarde

dejtingsajter för gifta kvinnor Mercedez-Benz gör bilar. Hartan gör barnvagnar. Ett samarbete mellan dessa tyska företag är egentligen ganska logiskt då de båda vill transportera människor tryggt och med elegans. Avantgarde heter deras gemensamt framtagna sittvagn. Modellen har justerbar fjädring, punkteringsfria däck med fälgar inspirerade av Mercedes-Benz bilar, vändbar sits och väger 8,9 kilo. Började säljas nu i november.

välja dejtingsajt Lamborghini Esavox

bästa dejt tipsen För 253 000 kr kan man få man en vanlig bil, eller en ovanlig Lamborghini – som inte är någon bil. Esavox är namnet på företagets exklusiva högtalare/musikanläggning. Designen erinrar om företagets bilar och under det 125 cm breda kolfiberskalet finns ljudresurser som räcker för de flesta. En Lamborghini ska inte vara tystlåten och det är heller inte Esavox.

match date cricket PETER ÖBERG

Läs mer