söndag 20 januari
Spel: Spintires: Mudrunner – American Wilds Edition

Spel: Spintires: Mudrunner – American Wilds Edition

31 oktober, 2018

jämför nätdejting tips dejting pancake quote Artikel. Vi gräver ner oss i den nya upplagan av lastbils- och terrängkörningsspelet Spintires: Mudrunner.

nätdejting pancake quote Spintires blev något av en otippad framgång när det släpptes 2014, och 2017 kom vidareutvecklingen Spintires: Mudrunner. Dessa terrängkörningssimulatorer lät en framföra ryska terräng- och lastfordon i Sibirien och lovordades för sin realistiska fysik.
Denna nya upplaga låter en köra även i Nordamerika och adderar fordon från lastbilstillverkaren Western Star, Hummer, Ford med flera. American Wilds Edition säljs som en komplett utgåva av spelet med alla tillägg inkluderade eller som en expansion för den som redan har originalspelet.
De uppdrag man har är på pappret enkla, som att ta sig till en viss plats på kartan. Men utan vägar att köra på, eller med riktigt, riktigt, dåliga sådana, är det långt ifrån lätt. Lera, ojämn terräng, vattendrag och mörker är alla saker som kan orsaka fastkörningar och fordonsfel.
Att köra (för oss i Sverige) udda ryska fordon såväl som amerikanska diton i den oländiga terrängen är både kul och smått fascinerande då spelets fordons- och terrängfysik verkligen imponerar. Vartenda hinder känns och måste planeras inför. Sättet man flyttar runt kameran för att kunna se omgivningen fungerar bra. Vad gäller grafiken är den också bra, om än något blekgrå.
Dock önskade jag många gånger en ångrafunktion. Även om jag förstår att det är en del av tanken att man ska låta fordonen assistera varandra om man till exempel kör fast, så kan ett enda misstag kosta så pass mycket i tid och besvär att man tappar suget att fortsätta, åtminstone för stunden.
Har man tålamodet och intresset är spelet absolut värt att testa. Det är utmanande men också välgjort, originellt och innehållsrikt.

dejt i umeå PETER ÖBERG

Läs mer