söndag 20 januari
Spel: Need for Speed: No Limits

Spel: Need for Speed: No Limits

17 oktober, 2018

dejtingsajt dejtingsajt för gifta mig Artikel. Mängden racingspel till mobilen är enorm. Denna vecka testar vi EA:s långkörare Need for Speed: No Limits som just fått en större uppdatering.

dejting mazily Det första Need for Speed-spelet kom redan 1994 och sedan dess vi fått se en mängd uppföljare till olika format. Arkadracern Need for Speed: No Limits släpptes till mobilerna för tre år sedan och detta är således inte ett nytt spel, men ny är den uppdatering som släpptes i september – den största sedan lanseringen enligt tillverkarna – vilken främst adderar ett nytt spelsätt men även nys banor.
Spelet består av många delar. Det finns en kampanj som har varit med från början med olika lopp, det finns tävlingar som vanligtvis varar en vecka där man kan vinna nya bilar, och det finns ett garage och möjlighet att styla sina bilar.
Det nya i denna senaste uppdatering är något som kallas Underground Rivals. Här tävlar man i tre olika klasser mot riktiga spelare – så kallade ”ghosts” (andras lopp som sparats/återspelas).
Grafiken är bra och detaljerad. Här finns allt från japanska streetracers till klassiska muskelbilar och de värsta superbilarna. Själva loppen är korta, mellan 20 sekunder och en minut. Bilen gasar automatiskt och det man gör själv är att styra och använda nitro och drifta (sladda) genom att svajpa uppåt eller nedåt.
Racingen är kul och väl anpassad till mobilen, och innehållet och själva grunden är solida. Det som drar ner helhetsintrycket är allt krångel och nötande som krävs för att kunna uppgradera sina bilar. Att förbättra sina bilar är en viktig del i spelet, men detta kompliceras av alla de olika valutor, blueprints och reservdelar som behövs. Antingen får man nöta lopp i en evighet eller betala med riktiga pengar för att få mer guld vilket tillåter fler köp och uppgraderingar. Det går att spela utan att betala men allt tar längre tid. Här är visserligen Underground Rivals en välkommen nyhet då man där kan tävla hem i alla fall några saker.
Spelet gör inte sitt namn ”No Limits” (inga begränsningar/gränser) rättvisa, utan snarare tvärtom. Med färre begränsningar hade betyget blivit riktigt bra.
PETER ÖBERG

Läs mer