söndag 16 december
Spel: V-Rally 4

Spel: V-Rally 4

10 oktober, 2018

dejtingsidor badoo hjälp bästa nätdejting 2012 artister Artikel. En gammal rallyspelserie har återuppstått. Vi testar det nya, grussprutande V-Rally 4.

dejta äldre kvinnor kontakt 21 år efter det första spelet och 16 år efter trean är nu del fyra i V-Rally-serien här. Kärnan i V-Rally 4 är karriärläget där man först introduceras till körningen och sedan kan anställa mekaniker, fixa med bilar, köpa bilar och så vidare. Här finns en karta med lopp utspridda över världen och allt eftersom man kör tjänar man pengar och nya lopp dyker upp.
Det finns fem typer av lopp (V-Rallycross, rally, buggy, hillclimb och extreme-
khana) som alla även går att spela utanför karriärläget om man bara vill köra ett snabbt race. Onlinefunktioner finns och det går att spela två personer på delad skärm – alltid en välkommen funktion.
Spelet har inslag av både arkadracer och simulator. Själva framförandet av bilen känns direkt och arkadaktigt, men detta spel är betydligt mer oförlåtligt än vanliga arkadinriktade spel. Jag upplevde det svårt att kontrollera bilen exakt vilket jag först trodde berodde på den snabba styrresponsen, men efter ett tag insåg jag att det lika mycket beror på den ryckiga kameran som snabbt rör sig både i sidled och vertikalt vid gupp och hopp. Det är kanske en vanesak, och min begränsade körförmåga spelar säkert också in.
Om än något tufft för undertecknad har V-Rally 4 också mycket som talar för sig. Grafiken och miljöerna är bra med detaljerade bilar och variationsrika banor. De olika typerna av lopp och bilar ger även de variation. Pluspoäng också för det fräna motorljudet.
PETER ÖBERG

Läs mer